Jouw account
Facebook
Instagram
Schrijf een review!
Menu
AanbodTarievenLesroosterCoachesInschrijvenContactproefles aanvragen

UPDATE CORONA

Goedemorgen guys!

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de wijze waarop iedereen zich aan de regels houdt. De mondkapjes plicht wordt goed opgepakt.

Helaas zien we het aantal landelijke bestemmingen nog steeds toenemen. Ook binnen onze community zijn er een aantal leden besmet met corona. Voor jullie guys sterkte en beterschap! Voor de quarantaine buddy’s: de home workouts kun je terugvinden in de mededelingen app.

Aan iedereen willen wij via deze weg bevestigen dat de regels binnen Zuyd goed opgevolgd worden. De direct betrokkenen zijn middels het bron- en contactonderzoek gecontacteerd door onszelf of de GGD. Ben je niet gebeld? Dan is er geen reden tot zorg.
Gisteravond hebben wij (onverwachts) bezoek gehad van de gemeente Zaanstad. En gelukkig kunnen we stellen dat door onze regels; het schoonmaken, de 1,5 meter afstand houden en het dragen van mondkapjes, Zuyd open mag blijven.

Aangezien het aantal besmettingen toe blijft nemen willen wij iedereen met klem vragen zijn/haar eigen gezondheid goed in de gaten te houden. Heb je (minimale) klachten? Blijf dan alsjeblieft thuis. Ook willen wij nogmaals benadrukken dat alleen door het naleven van de regels, de veiligheid gewaarborgd wordt. En op deze manier kunnen wij allemaal blijven werken aan onze conditie.

Met sportieve groet,

Team Gym Zuyd
06-31003325
Ben jij klaar om super fit te worden?
Bel of stuur een bericht via whatsapp voor een proefles
VRaag een gratis proefles aan