Jouw account
Facebook
Instagram
Schrijf een review!
Menu
AanbodTarievenLesroosterCoachesInschrijvenContactproefles aanvragen

QUARANTAINE 2.0

Beste leden van Zuyd,

Op naar een nieuwe uitdaging! Tot 19 januari 2021 is Gym Zuyd helaas gesloten.

In deze donkere dagen willen wij jullie in beweging en gemotiveerd houden. Wij gaan ons best doen jullie bij te staan om fysiek en metaal gezond te blijven. Vergeet je de juiste voeding niet? Motiveer elkaar en doe eens een workout samen op 1,5 meter afstand. Wees er ook voor elkaar!

Wat gaan we doen?
Wij hebben de focus op wat wel mogelijk is, vanzelfsprekend binnen de richtlijnen van het RIVM. Daarom presenteren wij met veel plezier:The

Daily Energizer
Wij beginnen de dag met mobility! Elke ochtend kun je om 08:00 gezellig samen met de coaches en andere leden, onder het genot van een bak koffie, 20 minuutjes lekker stretchen. Inchecken via Zoom!

Drive trough experience
Met trots presenteren wij onze Drive Trough Experience. Dit is een 30 minuten workout waarin je zelfstandig 10 minuten bezig bent met een warming-up. Gevolgd door een metcon; samen met een buddy knallen onder begeleiding van één van onze coaches.

Je kunt je op maandag/woensdag of vrijdag je aanmelden. Dit is een onderlinge competitie, degene met de beste score over de gehele 4 weken ontvangt een leuke prijs.Om mee te kunnen doen krijg je 1 credit per week. Zijn er nog plekken over, dan krijgen de leden met een onbeperkt lidmaatschap een extra credit voor de metcon.

Zoombie Class & Weekend Mash up
Op de dagen dat wij geen Drive Trough Experience WOD hebben, organiseren wij een Zoom WOD. Wij gaan dan samen met jullie de Home Workout doen. Op zaterdag is het tijd voor Mash up een heftige workout,  een uurtje knallen echt super leuk!! Ook hier check in via Zoom!

Home WOD
De bij jullie wel bekende Home Wod’s zijn terug en dagelijks beschikbaar in de mededelingen app. Daar hoort natuurlijk een whiteboard talk van één van de coaches bij. Vergeet niet je resultaten te loggen via de Gym Zuyd app! Wij dagen jullie allemaal uit om zoveel mogelijk Home WOD’s te doen. De drie leden met de meest voltooide workouts krijgt een gratis Personal Training sessie van een uur met een van onze coaches!!

Hoodies/bestellingen
Help! Je bestelling! Niet getreurd, bij alle leden die de Té Gekke hoodies & shirts hebben besteld, wordt de bestelling afgeleverd. Zit er een kerstkado tussen? Laat ons dit op tijd weten dan zorgen wij dat je bestelling voor de feestdagen in huis is!Teens
Geluk bij een ongeluk, de Teens lessen gaan vanaf aanstaande maandag gewoon door! Elke woensdag en vrijdag zijn ze welkom om 15:30. Vergeet je niet aan te melden via de app :)!Nou jongens, dat was het alweer! Wij hopen dat jullie ook enthousiast zijn. Vanaf morgen kun je jezelf alvast aanmelden voor volgende week via de app voor onze de verschillende (zoom)lessen.

We maken er met elkaar het beste van, dus niet tot over 5 weken, maar tot van de week 🙂

Met sportieve groet,

Team Gym Zuyd
06-31003325
Ben jij klaar om super fit te worden?
Bel of stuur een bericht via whatsapp voor een proefles
VRaag een gratis proefles aan