Jouw account
Facebook
Instagram
Schrijf een review!
Menu
AanbodTarievenLesroosterCoachesInschrijvenContactproefles aanvragen

BEZOEK PASCAL COLLEGE

Beste leden,

Wij van Gym Zuyd hebben een gigantische mooie kans gekregen om 300 leerlingen van het Blaise Pascal College kennis te laten maken met onze toffe sport CrossFit. Dat wij deze opdracht kregen waren wij natuurlijk zo enthousiast dat wij dit met beide handen hebben aangegrepen. De meeste van deze lessen voor het Pascal College zullen buiten de openingstijden vallen en dit betekend dat jullie daar niks van mee zullen krijgen. Echter zijn er drie momenten waarop wij ook binnen de openingstijden zullen werken en daar willen wij jullie door middel van deze brief graag over informeren.

Wij willen jullie informeren over het volgende:

- Vanaf volgende week 30 november t/m 11 december krijgen wij deze leerlingen van het Blaise Pascal College over de vloer.
- De leerlingen zijn allemaal onder de 18 jaar en daarom hoeven zij onderling geen 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Wij natuurlijk wel van hun.
- Voor de rest zijn de overige coronamaatregelen van toepassing ook voor de leerlingen.
- Wij zorgen voor een splitsing van twee zalen zodat jullie geen overlast zullen ervaren van de leerlingen.
- Een aantal ochtend lessen op maandag/woensdag en vrijdag zullen voor jullie als leden in de lesruimte voor gegeven worden (de open gym ruimte), zodat jullie niet in dezelfde ruimte sporten als de leerlingen.   

Mochten er vanuit jullie kant nog vragen zijn, twijfel dan niet om deze te stellen! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ons! 🙂

Ben jij klaar om super fit te worden?
Bel of stuur een bericht via whatsapp voor een proefles
VRaag een gratis proefles aan